Deputatul Popica este revoltat după incendiul de la Spitalul ”Matei Balș”: ”Demisia, stimabililor!”

Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală.

Deputatul PSD, Eduard Popica, a reacționat imediat și cere demisia ministrului Sănătății, dar și a premierului Florin Cîțu, care nu au gestionat corect tragedia.

”Am asistat la un nou episod al incompetenței actualei guvernări. La mai bine de două luni de la incendiul de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit, astăzi s-a înregistrat un nou ”genocid” în unitățile spitalicești din România.

Alte persoane și-au pierdut viața într-un incendiu la Spitalul de boli infecțioase ”Matei Balș” din București.

După tragedia de la Colectiv, premierul de atunci, Victor Ponta, și-a dat demisia!

Domnul prim-ministru de acum, Florin Cîțu, ar trebui să îi urmeze exemplul.

Sau ar trebui să le spună alegătorilor că s-ar putea să ardă de vii dacă vor ajunge la Spitalul Județean Neamț sau, mai nou, la Spitalul Matei Balș, din cauza incompetenței guvernului pe care îl conduce.

În loc să vă construiți piedestalul pe cadavrele celor care au venit la spital să se trateze, însă au plecat acasă în sicrie, mai bine v-ați preocupa de sănătatea oamenilor, prin promovarea de programe de modernizare a spitalelor din România, astfel încât pacienții să se simtă cu adevărat protejați.

Cei aflați la guvernare știau că situația e gravă în sistemul sanitar și știau că există soluții. Aceștia știau, dar s-au opus soluțiilor primite doar pentru că veneau din partea aleșilor PSD.

Asistăm la blocaje asupra spitalelor, pe motiv că suntem în pandemie de coronavirus, iar echipele manageriale sunt instalate pe criterii politice.

Avem exemple la București, Neamț, Bistrița, PNL numind manageri din rândul patronilor de pompe funebre.

Pe când demisia de onoare, domnule Cîțu sau domnule ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu?”, a spus parlamentarul vasluian.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *