ActualitateLocal

Depistaţi la controlul de frontieră tractând remorci neînmatriculate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi cu cetăţenie română și R. Moldova care au fost depistaţi tractând semiremorci care nu aveau drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 09 iulie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, doi bărbaţi cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 41, respectiv 43 de ani, care conduceau ansambluri rutiere formate din autocamione şi semiremorci, acestea din urmă având aplicate numere de înmatriculare specifice Marii Britanii.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a celor două semiremorci, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acestea nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculate pentru a putea circula pe drumurile publice din România”, a declarant Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button