Thursday , 29 September 2022, 23:00

Depistat la controlul de frontieră tractând o remorcă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie portugheză și R. Moldova care a fost depistat tractând o remorcă ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, C.N., cu cetățenie portugheză și R.Moldova, în vârstă de 66 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și o remorcă, aceasta din urmă având aplicat același număr de înmatriculare cu al autoturismului, dar scris de mână, pe o bucată de carton.

”În urma verificării fizice a autovehiculelor, colegii noștri au constatat că sub numărul de înmatriculare realizat artizanal se află un alt număr de înmatriculare, specific Franței. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcii în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, constatându-se astfel că aceasta nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România și că numărul de înmatriculare existent este atribuit unui alt vehicul”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *