Cupa a rămas la Vaslui


Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a câștigat turneul amical de handbal rezervat junioarelor IV, organizat cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea liceului vasluian.
Fetele antrenate de profesorul Sorin Onofrei au fost neînvinse la această competiție, deși au debutat cu o remiză în fața Coronei Brașov, scor 22-22.
În derby-ul turneului, LPS Vaslui a învins CSȘ Bacău, scor 21-17, după un meci frumos, făcut de vasluience, care au condus partida de la un capăt la altul.
În ultimul meci, formația vasluiană a obținut o victorie confortabilă în fața CSM Galați, la o diferență de 9 goluri, scor 25-16.
Grație acestor rezultate, LPS Vaslui a câștigat trofeul, fiind urmată în clasament de CSȘ Galați, podiumul fiind încheiat de Corona Brașov. CSM Galați a ocupat ultima poziție în clasament.
”A fost un turneu util pentru echipa noastră. Mulțumim celor care ne-au sprijinit și conducerii LPS Vaslui. Considerăm că a fost o competiție reușită, cu o participare foarte bună, la Vaslui ajungând o serie de centre reprezentative în handbalul juvenil feminin. Le felicit pe fete pentru modul cum au jucat și pentru trofeul câștigat”, a spus Sorin Onofrei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *