Tuesday , 1 December 2020, 19:46

Covid-19/ Vasluiul a ajuns la 15 decese!

Județul Vaslui are înregistrate 15 decese, din cauza noului coronavirus. Dintre acestea, 11 decese sunt din rândul beneficiarilor Centrului pentru persoane vârstnice de la Tutova.

Ultimele două decese au fost înregistrate astăzi. Este vorba despre doi bătrâni de 83 de ani, respectiv 87 de ani, ambii din Bârlad.

Aceștia au fost depistați pozitiv pe 5 mai, iar în această dimineață au decedat, ambii fiind internați la ATI Reanimare.

Bărbatul de 83 de ani era instituționalizat la Tutova din 2012 și suferea de mai mute boli: Sechele AVC, Epilepsie, HTA gr. 2, Fibrilație arterială cronică, Insuficiență Cardiacă Cronică (ICC) și Boală Pulmonară Obstructivă Cronică (BPOC) stagiu 2.

Bărbatul de 87 de ani, tot din Bârlad, care a fost instituționalizat la Tutova din 2019, suferea de Infarcte cerebrale lacunare multiple, epilepsie, BPOC stagiu 4 Gold, Boală artrozică membrele inferioare, Hepatopatie.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comercianți din județ prinși fără case de marcat!

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui  au desfășurat …

Percheziții la Huși, la comercianții de fake-uri

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *