ActualitateLocal

Costel Pătrășcan a făcut show la Vaslui!

Costel Pătrășcan a făcut show la Festivalul umorului „Constantin Tănase”. Brăileanul a fost „sufocat” de lume, prezentă în număr mare în holul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul”, pentru a urmări cel mai recent proiect al caricaturistului „România Educa-tă”.

Show-ul de caricatură comentată a prins imediat la public, iar temele alese, legate de cultură, educație, parafrazări după texte literare, dar și de mediul politic, au stârnit zâmbete și foarte multe aplauze.

Subiectele tratate de Costel Pătrășcan reprezintă și o temă de reflecție pentru tânăra generație, care poate creiona România Educată despre care au amintit politicienii zilelor noastre.

„O să regăsiți personaje din absolut toate sferele sociale. În caricatura lui Costel Pătrășcan nu o să găsiți cu predilecție săgeți îndreptate doar spre politic, ci găsește subiecte și în oamenii simpli. Și pe aceștia încearcă să-i îndrepte, să-i schimbe, să-i facă mai buni. E o diferență foarte mare între cum ne privim noi și cum am dori să fim priviți de către ceilalți”, a precizat Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button