Saturday , 4 February 2023, 04:29

Costel Pătrășcan a făcut show la Vaslui!

Costel Pătrășcan a făcut show la Festivalul umorului „Constantin Tănase”. Brăileanul a fost „sufocat” de lume, prezentă în număr mare în holul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul”, pentru a urmări cel mai recent proiect al caricaturistului „România Educa-tă”.

Show-ul de caricatură comentată a prins imediat la public, iar temele alese, legate de cultură, educație, parafrazări după texte literare, dar și de mediul politic, au stârnit zâmbete și foarte multe aplauze.

Subiectele tratate de Costel Pătrășcan reprezintă și o temă de reflecție pentru tânăra generație, care poate creiona România Educată despre care au amintit politicienii zilelor noastre.

„O să regăsiți personaje din absolut toate sferele sociale. În caricatura lui Costel Pătrășcan nu o să găsiți cu predilecție săgeți îndreptate doar spre politic, ci găsește subiecte și în oamenii simpli. Și pe aceștia încearcă să-i îndrepte, să-i schimbe, să-i facă mai buni. E o diferență foarte mare între cum ne privim noi și cum am dori să fim priviți de către ceilalți”, a precizat Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean a cumpărat un permis de conducere fals cu 150 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte …

Un bărbat beat turtă a încercat să treacă Vama Albița la volanul unei cisterne plină cu peste 25.000 litri de motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetățean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *