Thursday , 29 September 2022, 23:43

Copil de 11 ani, dus în comă la spital


Un copil de 11 ani din judeţul Vaslui a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie Iaşi, cu traumatism cranio-cerebral şi în comă de gradul IV, după ce a fost lovit, pe DN 2F, de o maşină condusă de un bărbat cu o alcoolemie de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a produs între localităţile Ivăneşti şi Bleşca, pe DN 2F, în momentul în care şoferul a vrut să depăşească băiatul de 11 ani, care mergea regulamentar cu bicicleta pe marginea şoselei.
În urma impactului, copilul a fost proiectat pe şosea, suferind leziuni grave, în special la cap.
”Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi policontuzii, fiind transportat în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi, ulterior, la Spitalul de Neurochirugie Iaşi. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *