Copil dat dispărut, găsit de prefectul Eduard-Andrei POPICA


Un copil în vârstă de 10 ani, diagnosticat cu autism, care a dispărut de la Popasul Dobrina din municipiul Huși, unde se afla într-o tabără, a fost găsit pe DE 581 de către prefectul Eduard-Andrei POPICA, în timp ce acesta se deplasa către echipele de căutare.
“L-am găsit pe copil la aproximativ trei kilometri de locul din care dispăruse. Am anunțat echipele de căutare și o patrulă a mers la locul în care am observat copilul”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Dispariția copilului a fost anunțată la poliție, iar la solicitarea conducerii Inspectoratului de Poliție al județului Vaslui a fost începută o misiune de scotocire în Pădurea Dobrina pentru căutarea copilului. Acesta a fost găsit la scurt timp, într-o stare bună, fără să necesite îngrijiri medicale, fiind predat personalului care îl însoțea în tabără.
Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost trimise la fața locului o echipă formată din trei ofițeri și 12 subofițeri, precum și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor.
La misiunea de căutare au participat și șase subofițeri de la Poliția de Frontieră, însoțiți de un câine de urmă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *