ActualitateLocal

Consilierul care s-a contrat cu președintele CJ pe tema purtării măștii, prins fără mască în timpul ședinței!

Consilierul liberal, Liviu Iacob, care a făcut opoziție acerbă, contrându-se, de fiecare dată, pe tema purtării măștii, cu președintele CJ, Dumitru Buzatu, prins în ofsaid.

După ce l-a amenințat cu chemarea polițiștilor, pentru sancționarea șefului CJ, pentru nepurtarea măștii și i-a avertizat și pe restul consilierilor pentru că nu poartă corespunzător masca, în timpul ședinței de astăzi, Iacob a stat în sală mai bine de cinci minute fără a avea gura și nasul acoperite.

Consilierul județean, enervat de faptul că nu a fost scos de pe ordinea de zi proiectul privind alegerea celor doi vicepreședinți, și-a scos masca de la gură, devenind un exemplu nepotrivit atât pentru consilierii judeţeni, cât şi pentru cetăţeni.

”Eu mă simt amenințat în momentul ăsta prin faptul că mare parte dintre dumneavoastră nu purtați corect măștile sau nu purtați deloc. Este o lege care a fost votată în Parlament chiar de PSD privind obligativitatea purtării măștii și vă rog frumos să facem o ședință în condiții legale, în
care toți să ne simțim în siguranță. Sunteți mai presus de lege? Asta e în semn de fronda sau de protest? Dacă vreți, putem merge în fata prefecturii, să protestăm că ne-au pus măști”, spunea în legislatura trecută Liviu Iacob, consilier PNL.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button