Consilierii județeni au aprobat alocare a 216 burse pentru elevii din centrele școlare pentru educație incluzivă

Consilierii județeni au aprobat în ultima ședință numărul și cuantumul burselor școlare aferente semestrului I al anului școlar 2020-2021, pentru unitățile de învățământ din subordine.

În total vor fi achitate 216 de burse pentru elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” Vaslui, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Negrești și Școala Profesională Specială ”Sf. Ecaterina” Huși.

Fondurile necesare pentru acordarea de burse școlare se ridică la nivelul sumei de 180.400 lei și sunt prevăzute în bugetul local al județului Vaslui, pe anul 2020.

Astfel, pentru semestrul I al anului școlar 2020-2021, bursa de merit este de 250 lei, bursa de studiu – 200 lei, iar bursa de ajutor social este în cuantum de 200 lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *