Saturday , 28 November 2020, 13:12

Concurs din creaţia lui Creangă

concurs_martie_scoala3 (5)
Şcoala “Constantin Parfene” a fost gazda şi organizatoarea celei de a noua ediţii a Concursului naţional de creaţie literară şi plastică, intitulat “Ion Creangă-cel mai frumos mărţişor al românilor”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare. Numai din judeţul Vaslui au concurat peste 450 de preşcolari, elevi şi profesori. Alţi 160 de elevi şi cadre didactice din alte judeţe ale ţării au ales participarea indirectă.
Cei mai mulţi participanţi au ales secţiunea de creaţie plastică, la care au avut de ilustrat o scenă din poveştile lui Creangă, un colaj sau o felicitare inspirată de personalitatea marelui povestitor. Nu au fost neglijate secţiunea de creaţie literară în limbile română şi engleză.
“Este o ediţie reuşită, graţie efortului colegilor mei care au organizat concursul în cele mai mici detalii. Toţi participanţii, elevi şi cadre didactice, au fost încântaţi de ceea ce le-am oferit şi mai ales de posibilitatea de a-şi pune în valoare talentul, fie că a fost vorba de creaţie plastică sau de creaţie literară”, a declarat învăţătoarea Nastica Olaru, organizatoare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FOTO/ Noi inundații în zona Zorleni! Pompierii au scos apa din gospodării!

Vremea extremă, cu vijelii și furtuni, a creat din nou probleme în județul Vaslui, Pompierii …

Alertă la Murgeni/ 6 vasluieni transportați la spital, victimele unui accident rutier

În urma cu câteva minute a avut loc un grav accident rutier pe raza localității …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *