Concert de excepție al corului Armonia


Aflați pentru prima oară în municipiul Vaslui, reprezentanții coralei Armonia au stârnit ropote de aplauze din partea publicului cucerit de vocile calde și de trăirea cu care cei din grupul muzical au interpretat melodiile.
În repertoriul lor s-au regăsit creații din folclor, cântece patriotice, dar și muzică religioasă. Interpretarea excepțională, rezonanța vocilor și trăirea interioară le-a transmis spectatorilor emoție și bucurie, fiind răsplătiți cu aplauze.
Corul bărbătesc din Constanța este format din aproximativ 30 de membri, majoritatea diaconi, preoți, absolvenți sau studenți la Teologie. Din corală fac parte și câțiva mireni, care obișnuiau să cânte în corurile bisericești, iar vocile lor speciale i-au adus în Corala Armonia.
Talentul Coralei Armonia a atras și recunoașterea internațională. Dovadă sunt chiar medaliile de aur obținute la cel mai important concurs mondial destinat corurilor din Statele Unite ale Americii, dar și premiile cucerite la competiții muzicale similare din țară și străinătate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *