Comuna Lipovăț a fost în sărbătoare!


Autorităţile locale din Lipovăț au organizat o nouă ediţie a Zilei Comunei, manifestare ajunsă la cea de-a 12-a ediţie. Pentru acest an, organizatorii au beneficiat de susţinerea unor sponsori locali, astfel că le-au pregătit localnicilor un adevărat maraton festiv.
Startul a fost dat de un te deum oficiat de preoţii din comună, urmat de alocuțiunile celor prezenți.
”Mulțumim pentru invitație, iar cu acest prilej vreau să-l felicit pe domnul primar pentru ceea ce a realizat în comună. Săptămânal vine, fie la Instituția Prefectului, fie la Consiliul Județean, cu diferite proiecte, ceea ce arată o preocupare pentru dezvoltarea comunității. Vă asigur că ușa Prefecturii este deschisă și vom încerca, în limitele legii, să rezolvăm toate problemele pe care ni le aduceți la cunoștință”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.
În partea a doua, cei prezenţi s-au bucurat de recitalul lui Fuego, care a reușit să ridice lumea la dans, formându-se adevărate hore.
Spectatorii au fost invitaţi şi la o gustare şi un pahar cu vin. Au fost pregătite peste 15.000 de sarmale, care au fost împărțite tuturor celor prezenţi la manifestări.
“Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru prezenţă, iar sponsorilor acestei manifestări vreau să le mulţumesc în mod special, indiferent de sumele cu care au contribuit. Ies în faţa dumneavoastră cu o serie de proiecte deja înfăptuite, dar şi cu unele în fază de implementare, pe care sperăm că le vom finaliza cât de curând”, a declarat primarul Valerian Hriscu.
Edilul nu i-a uitat nici în acest an pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie, perechile sărbătorite de autorităţi primind diplome şi premii în bani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *