ActualitateLocal

Coadă la deschiderea celui de-al doilea atelier de cofetărie artizanală Dulcinella din Vaslui!

Iubitorii de dulciuri și curioșii de a gusta altceva decât dulciurile existente deja pe piață s-au adunat în număr mare înainte de 12 în fața noii cofetării Dulcinella din Vaslui, organizate la parterul blocului 199, situat în apropiere de centrul orașului.

Gazdă le-au fost îndrăgitul cântăreț Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella în România, alături de acționari.

”Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de mare astăzi, chiar dacă nu am venit să vă cânt, ci să dau și eu o mână de ajutor deschiderii acestei noi cofetării Dulcinella, care face parte din cea mai mare rețea de cofetării-patiserii din Republica Moldova”, a spus Ion Paladi.

Panglica inaugurală a fost tăiată de o fetiță, care aștepta să intre în cofetărie.

Acest nou Atelier de Cofetărie Artizanală oferă vasluienilor produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești, dar și inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Noua cofetărie de la Vaslui se remarcă printr-o abordare modernă, cu o gamă mai largă de produse ”Dulcinella”, cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine, toate aduse din Republica Moldova.

”Dulcinella” se adresează în această perioadă și celor aflați în Postul Paștelui, oferind produse de post de o calitate și gust deosebite.

Prețurile în noul Atelier de Cofetărie Artizanală de la Vaslui vor beneficia de reduceri de 30% pentru ziua de deschidere și pentru vineri, 23 aprilie, la toate produsele purtând semnătura ”Dulcinella”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button