Saturday , 28 November 2020, 04:20

CJ Vaslui alocă noi fonduri pentru infrastructura rutieră

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a convocat o nouă ședință, pentru alocarea de fonduri pentru funcționarea DGASPC Vaslui și infrastructura rutieră.

Consilierii județeni vor aproba propunerea de suplimentare cu 5.364.000 lei la capitolul ”asigurări și asistență socială”, din care 5.314.000 lei la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui și 50.000 lei la Centrul de Asistență Medico-Socială Băcești.

”Cu suma de 5.314.000 lei, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui va finanța cheltuielile de personal (5.314.000 lei) și bunuri și servicii (235.533 lei). Această ultimă sumă va fi acoperită din plăți efectuate în anii precedenți și recuperate în anul curent”, anunță șeful CJ Vaslui.

Cel mai important punct pentru mii de familii vasluiene vizează modernizarea a 4 drumuri județene, pe câteva zeci de kilometri, cu fonduri de la județ.

”La capitolul „transporturi” este necesar să suplimentăm fondurile din Programul Național de Dezvoltare Locală cu suma de 12.000.000 lei pentru un număr de 4 drumuri județene. Este vorba despre proiectarea și execuția DJ 245C Băcani (DJ245) – Băltățeni – Cepești-Rădăești – Coroiești- Bogdănița – Schitu (DJ245A), în lungime de 19,110 km, suma alocată fiind de 5 milioane lei. De asemenea, pentru reabilitarea și modernizarea DJ 248A, limita județ Iași – Siliștea – Huc – Plopoasa – Rafaila – Buda – DJ 207E (Oșești), se va aloca suma de 2 milioane de lei. Un milion de lei va fi atribuit pentru modernizarea DJ 246, Codăești – Rediu Galian – Tăcuta – Focșasca – limită jud. Iași, iar 4 milioane de lei vor fi direcționați pentru reabilitarea și modernizarea drum județean DJ 241C, limită județul Bacău (Stejaru) – Doagele – Poiana Pietrei – Dragomirești (DN2F), anunță președintele CJ Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproximativ 2.000 de firme din județ se vor închide din cauza pandemiei, crede președintele CCIA

Preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, preconizează că aproximativ 2.000 …

Accident la ieșirea spre Negrești! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *