Ciprian Trifan și Dan Marian sunt noii vicepreședinți ai CJ Vaslui

Ciprian Trifan (PSD) și Dan Marian (ALDE) sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

Cei doi au fost aleși în ședința de astăzi, fiind votați de noua majoritate din CJ, PSD-ALDE-Pro România, după ce consilierii PNL și USR-Plus au părăsit sala.

Cum însă, cvorumul pentru desfăşurarea şedinţei în condiţii de legalitate era asigurat de prezenţa consilierilor PSD şi Pro România-ALDE, întrunirea a continuat în absenţa opoziţiei.

Cele două grupuri politice şi-au nominalizat propunerile, iar în urma opţiunilor exprimate, Ciprian Trifan a fost ales cu 19 voturi, iar Dan Marian cu 18. 

”Vreau să mulțumesc consilierilor pentru încrederea şi votul pe care mi l-au acordat pentru a face parte din executivul Consiliului Judeţean. Voi pune in slujba locuitorilor județului Vaslui toată energia și priceperea mea”, a transmis Dan Marian.

La rândul său, Ciprian Trifan a anunţat că obţinerea celui de-al doilea mandat îl obligă foarte mult.

”Îmi doresc ca împreună să ridicăm ştacheta cât mai sus. Vom încerca să facem totul ca judeţul Vaslui să fie mai frumos şi mai civilizat”, a subliniat şi Ciprian Trifan.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *