Cinci persoane, implicate într-un accident pe DE 581, în comuna Costeşti

Cinci persoane au fost implicate, joi, într-un accident rutier produs pe DE 581, pe raza comunei Costeşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, echipajele solicitate să intervină la locul producerii accidentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pasagerii din cele două maşini reuşind să se autoevacueze.

“Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare-deblocare, o ambulanţă SMURD EPA şi echipaje specializate la un accident rutier produs pe DE 581. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara carosabilului. Toate cele cinci persoane aflate în cele două autovehicule se autoevacuaseră până la sosirea echipajelor de intervenţie. Dintre cele cinci persoane, două au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii accidentului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *