Cetăţean român căutat pentru contrabandă, depistat la Albiţa

index
Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat şi reţinut un bărbat, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de către Tribunalul Vaslui.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, în calitate de pasager al unui microbuz, Vitalie S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de Tribunalul Vaslui la data de 22.08.2016, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *