Centurile Vasluiului, la mâna Ministerului Transporturilor

Autoritățile din municipiul Vaslui sunt optimiste în ceea ce privește realizarea noilor centuri de ocolire ale orașului.

În prezent, investițiile sunt în faza de proiectare, fondurile urmând a fi alocate în totalitate de Ministerul Transporturilor.

Una dintre centurile de ocolire va fi construită pe direcția Bârlad – Iași și va începe de la Podul Moșneagu, va merge în paralel cu râul Vasluieț și va ieși prin satul Moara Domnească, comuna Văleni, la drumul național care duce la Iași.

În total, este vorba de o distanță de șapte kilometri.

Actuala variantă ocolitoare a municipiului Vaslui va deveni una din principalele artere din interiorul orașului, după ce în zonă au fost construite mai multe obiective economice.

”Această stradă va fi reabilitată pe proiectul pe care îl avem pregătit, va fi o stradă cu două  benzi pe sens, vom implementa un sistem de iluminat public modern, cu tot ce înseamnă o stradă orășănească. Pentru că eu o consider deja nu o stradă preorășănească ci orășănească, care s-a mobilat cu obiective în stânga și dreapta”, a explicat primarul Vasile Pavăl.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

DSP anunţă deschiderea a trei fluxuri noi pentru imunizarea cu vaccinul anti-covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a anunţat că, începând de luni, trei noi fluxuri …

Peste 100 de copii cu vârsta de până la trei ani suferă de malnutriţie

Un număr de 116 copii cu vârsta de până la trei ani se află în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *