Saturday , 28 November 2020, 23:55

Cei mai buni la fizică

Liceul-Mihail-Kogalniceanu-Vaslui
Elevii vasluieni au obţinut noi performanţe la concursurile naţionale. După Informatică, a venit rândul Fizicii să se bucure de rezultatele obţinute la Olimpiada Naţională. Elevii din judeţul Vaslui s-au întors de la Timişoara, gazda fazei naţionale, cu opt medalii şi o menţiune de onoare.
Cea mai importantă distincţie a fost obţinută de elevul Andrei Bordeianu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui. Acesta s-a clasat pe locul doi la nivel de clasa a IX-a, fiind recompensat cu medalia de aur. Andrei este pregătit de profesorul Cătălin Ignat. Rezultatul i-a adus elevului vasluian un loc în lotul naţional.
Un alt reprezentant al LMK, Andrei Bogos, de la clasa a VI-a, a obţinut medalia de argint, Aceeaşi distincţie a primit-o şi Robert Gabriel Trifan, de la Şcoala “Ştefan cel Mare”.
Lotul vasluian a mai cucerit încă cinci medalii de bronz, prin Andreea Patricia Dragoslav, de la Şcoala “Constantin Parfene”, Cătălin Stoian, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad, Fabian Anton Patraş, de la Colegiul Naţional “Cuza Vodă” Huşi, Bogdan Palanici şi Mădălina Nicoleta Tudorache, ambii de la LMK.
Menţiunea de onoare a fost atribuită elevei Renata Bianca Mircea, de la Şcoala “George Tutoveanu” Bârlad.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproape 500 de polițiști vor fi la datorie în minivacanța de 1 decembrie

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., peste 480 de polițiști din cadrul structurilor …

Comercianții de articole pirotehnice, amendați de polițiști!

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *