Cea mai mare lecție de promovare a meseriilor va fi predată simultan în toate liceele tehnologice din Vaslui

Pe 11 martie 2020, în intervalul 13.00 -14.00, se desfășoară simultan în toate liceele tehnologice din județul Vaslui activitatea de promovare a calificărilor din planurile de învățământ.

La activitate sunt invitați să participe reprezentanți ISJ Vaslui, CLDPS Vaslui, elevi din scoală, care vor promova calificările, elevi și părinți din școli gimnaziale, membri ai Consiliul Județean al Elevilor, operatori economici, reprezentanți autorități publice locale.

”În cadrul activităților vor fi promovate calificările fiecărei unități de învățământ. Vor fi oferite informații cu privire la accesul în învățământul profesional și tehnic, inclusiv dual. De asemenea vor fi prezentate avantajele urmării unei rute de profesionalizare în domeniul tehnologic, dar și calendarul admiterii în învățământul profesional”, a spus Maria Ciulei, inspector pentru învățământul profesional și tehnic din cadrul ISJ Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *