Cazuri speciale la admiterea în liceu


Comisia Judeţeană de Admitere în învăţământul liceal a avut înregistrate 23 de cereri pentru situaţiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată. Dintre acestea nouă cereri nu au fost aprobate, întrucât nu se încadrau în criteriile prevăzute de Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în învăţământul liceal de stat, iar 14 au fost soluţionate favorabil.
Din cererile aprobate, 2 au fost situaţii de redistribuire a candidaţilor gemeni, iar alte 6 au fost cazuri medicale speciale sau pentru apropierea de domiciliu, subliniind că toate cererile soluţionate favorabil au fost aprobate cu “respectarea strictă” a criteriilor referitoare la media de admitere.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui au precizat că printre cererile admise au existat patru pentru înscrierea pe locurile rămase libere pentru elevi rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a repartizării computerizate au fost aprobate de Comisia Judeţeană de Admitere în învăţământul liceal de stat.
De precizat că rezolvarea de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizaţi în prima etapă a repartizării computerizate, s-a desfăşurat în perioada 19-21 iulie 2017.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *