Cătălin Moroșanu a inaugurat o sală de Kickboxing la Vaslui


Vasluiul a intrat în circuitul ”Scorpions Fight Club”, Remus Ciobanu, antrenor principal MMA al clubului, ținând morțiș să deschidă propria sală la Vaslui.
Evenimentul s-a produs în prezența unor invitația de seamă, cum ar fi Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu, Corneliu Lascăr, Bogdan Năstase și Constantin Mihai, dar și Dragoș Cazacu, viceprimar al Vasluiului.
”Mă bucur că suntem un exemplu pentru copii. Faceți diferența între un copil care stă numai la calculator și unul care face sport! Cred că acela care face sport va ajunge campion și în viața de zi cu zi. Sportul de face foarte bun, te educă, îți dă ambiție să mergi mai departe și cred că exemplul acesta trebuie să-l ducem în toată România. Țara noastră are nevoie de performanță, are nevoie de exemple, pentru că, până la urmă, cu asta ne mândrim. Este un lucru extraordinar că s-a deschis această sală, mă bucur foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu.
La momentul inaugurării, sala părea neîncăpătoare, zeci de persoane dorind să pășească pragul sălii, nerăbdători să obțină autografe și să facă poze cu luptătorii invitați.
”Mă bucur că am putut participa la inaugurarea sălii de kickboxing și îl felicit pe Remus Ciobanu, inițiatorul acestui proiect și sper din toată inima ca tinerii din zona noastră să fie motivați de această inițiativă și să îmbrățișeze cu drag această ramură sportivă”, a menționat vicele Cazacu.
Copiii au fost fascinați sacii de box, ring sau mănuși, echipându-se cu toate cele necesare găsite în sală și exersând mișcări de box.
„Mă bucur foarte mult să văd atâta lume care ia parte la acest eveniment. Odată cu înființarea clubului, am avut bucuria să obțin o finanțare nerambursabilă de la Primăria Vaslui. Proiectul face referire la un eveniment pe care îl vom organiza în acest an. Vom dota sala cu tot ce este necesar pentru a face performanță. Mulțumim domnilor primar și viceprimar, care au înțeles care sunt obiectivele noastre și ne sprijină de fiecare dată”, a declarat Remus Ciobanu.
Sala dispune de saci de box noi, ring de box și echipamente utile celor care aleg sala de kickboxing.
”Sala se adresează, în primul rând, celor care vor face performanță. Însă, vom avea grupe de copii, de amatori, de profesioniști, chiar și de old-boys. Îl avem alături de noi pe Adrian Asoltanei, care va face naveta Iași-Vaslui, pentru a se ocupa de pregătirea sportivilor”, a mai spus Remus Ciobanu.
Cei prezenți au participat și la un program demonstrativ, oferit de sportivii de la Scorpions Iași, coordonați de Narcis Mînzat, cel mai titrat antrenor de copii, fiind invincibil îi ultimii cinci ani în competițiile naționale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *