Casa familiei Balan de la Draxeni este aproape gata!

Noua casă a familiei Balan de la Draxeni este aproape gata. A fost montat acoperișul, firma administrată de Doru Ilaș a făcut instalația electrică, au fost tencuiți pereții, s-a pus rigipsul pentru tavane.

De asemenea, au fost montate geamurile și o parte din uși, au fost tencuite camerele și s-a realizat izolarea pe exterior.

”Nădăjduiesc să terminăm cu gletul iar luni sobarul și nădăjduiesc finisajele în interior. Mai avem de cumpărat faianța și parchetul, ușa de la intrare și de utilat baia și bucătăria, gardul și grajdul pentru văcuța pe care cu mila Bunului Dumnezeu, am găsit-o. Am reușit să adunăm 75556,7 lei, iar în ”punguță” mai sunt doar 5129,8 lei. Mai avem nevoie încă de un pic astfel încât la sfârșitul săptămânii viitoare copilașii să se mute în căsuța nouă!”, anunță preotul paroh Vasile Maxim, cel care a lansat campania de sprijinire a familiei Balan și care s-a ocupat îndeaproape de lucrările la noua casă.

Reamintim că în urmă cu 6 săptămâni, această familie, care are cinci copii, a rămas pe drumuri, după ce casa le-a luat foc.

Preotul Vasile Maxim a reușit să mobilizeze peste 230 de persoane, care au donat bani sau materiale de construcții, pentru a ridica o nouă casă.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *