Saturday , 1 October 2022, 10:16

CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL AL M.A.I ȘI-A DESEMNAT ÎNVINGĂTORII

În perioada 27 august – 29 august a.c., pe terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu, din municipiul Vaslui, s-au desfăşurat jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Turneul Final Vaslui

Competiția a fost organizată de către Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vaslui și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

La turneu au luat parte cele mai bune 8 echipe din Ministerul Afacerilor Interne, formate din fotbaliști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba, Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Sector 6, precum și din Inspectoratele pentru Situații de Urgență Maramureș și Călărași.

În urma jocurilor desfășurate pe parcursul a două zile, animate de pasiune și sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, care au câștigat toate cele 5 jocuri pe care le-au disputat.

Podiumul a fost completat de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj (aceștia ocupând locul al doilea) și de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, care au câștigat finala mică în dauna pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Maramureș.

Premianţii au fost recompensaţi cu diplome, plachete, medalii şi cupe. Participanții care s-au remarcat în mod special sunt :

Cel mai bun  portar – Noană Cosmin de la I.P.J. Gorj;

Golgheterii competiției, cu câte 9 goluri fiecare – Lodroman Marius de la I.P.J. Alba  și Mărtinescu Alexandru de la I.P.J. Vrancea;

Cel mai bun jucător – Pavel Petre Adrian  de la I.P.J. Sibiu;

Felicitări participanților, câștigătorilor, corpului de arbitri și reprezentanților instituțiilor implicate în organizarea evenimentului !

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *