Thursday , 26 November 2020, 05:51

Calificare pierdută de Sporting Vaslui în semifinalele Ligii Elitelor U19

Sporting Vaslui au avut o primă repriză perfectă, cu gol marcat de Oblesniuc, după un sfert de oră de joc, cu șansă de gol irosită de Gherase și ratarea monumentală a lui Ciubotaru la ultima fază a primei reprize, care putea pune capăt partidei.

În partea a doua, jucătorii antrenați de Cornel Cracea au încercat să țină de rezultat, însă nu au neglijat șansele de gol.

Au reușit acest lucru până în minutul 87, când Ștefănescu a restabilit egalitatea, golul venind după mai bine de zece minute de presiune la poarta lui Ailenei, care a scos o dată in extremis o minge trimisă pe poartă.

Sporting a încercat să dea lovitura pe final, iar Octav Cracea, după ce a trecut și de portarul constănțenilor, în loc să trimită direct în poartă, a pasat în fața porții, fără șansă de a înscrie.

A fost și un penalty pentru vasluieni, neacordat de central, iar când toată lumea se gândea la un egal echitabil, Louis Munteanu, vasluian la origini, a agățat o minge trimisă în fața porții, punctând pentru o victorie nesperată, ce o elimină pe Sporting Vaslui din lupta pentru locurile de semifinale.

În ultima etapă, Viitorul are meci acasă cu LPS Piatra Neamț, Dinamo, ocupanta locului secund, va întâlni pe LPS Galați, iar Sporting va juca la Ploiești, cu Petrosport.


Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *