Bronz la Cupa ”Moș Crăciun” de la Suceava

lps-vaslui_grupa-2008
Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a fost din nou în prim planul unei competiții de anvergură. Puștii liceului au obținut medaliile de bronz la ediția din acest an a Cupei ”Moș Crăciun” de la Suceava, în turneul rezervat copiilor născuți în 2008, competiție care a adunat peste o mie de fotbaliști din toată țara. Echipa antrenată de Adi Racoviță a obținut și titlul de golgheterul întrecerii, prin Dragoș Sacară, cu 13 goluri marcate.
Grupa 2008 a pierdut în semifinale, în fața Juniorul Suceava, scor 1-2, învingând în finala mică, LPS Suceava, scor 7-0.
LPS Vaslui a mai concurat la Cupa ”Moș Crăciun” cu 2006 și 2009. La 2006, echipa pregătită de profesorul Constantin Petrea a ratat prezența în semifinale, chiar dacă a bifat două victorii și o remiză, departajarea făcându-se la golaveraj.
Grupa 2009/2010 a înregistrat o victorie, două egaluri și o înfrângere la limită.
”Suntem foarte mulțumiți de grupele mici ale LPS Vaslui. Se vede implicarea antrenorilor și dorința de a oferi sprijin în vederea progresului sportivilor. Atenția noastră este fixată și asupra grupelor mici, deoarece acești copii ne obligă să-i admirăm prin ceea ce arată pe teren”, a spus Ionuț Chiochiu, directorul LPS Vaslui.
Joi, de la ora 17, la Sala Sporturilor, toți sportivii de la CSȘ-LPS Vaslui sunt așteptați la Gala LPS, unde vor primi cadouri de la Moș Crăciun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *