Brandul Familia Safir participă la Sial Paris (P)

Brandul Familia Safir participă în perioada 15 – 19 octombrie la Sial Paris, cea mai mare expoziție dedicată inovației din industria alimentară, care reunește 119 țări și peste 7000 de expozanți din 21 de domenii din industria alimentară.

Prezența pe lista participaților de la Sial reprezintă o etapă importantă a campaniei de rebranding și de lansare a noului brand umbrelă Familia Safir.

Astfel, primul pas l-am făcut în mod firesc duminică, 25 septembrie, la Vaslui, în Centrul Civic, organizând cel mai mare flash mob din România, la care au participat peste 1900 de persoane care au dansat împreună cu toti membrii marii echipe Familia Safir și au contribuit la realizarea unui proiect dedicat comunității și timpului petrecut în familie.

Familia Safir Flash MOVeFamilia Safir Flash MOVeFamilia Safir Flash MOVe

Un alt moment important este participarea la Carnexpo care a însemnat în primul rând întâlniri cu partenerii actuali, cu specialiștii din domeniu, cu furnizori și cu toți cei care au dorit să ne cunoască produsele și serviciile integrate oferite.

Familia Safir Flash MOVeFamilia Safir Flash MOVeFamilia Safir Flash MOVe

Participarea companiei Safir la Sial Paris se va axa pe trei direcții principale: prezentarea noului brand Familia Safir care reunește produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc, ambalajele noi de culoare mov și o premieră pentru industria cărnii de pui din România: LIVE din ferme! Fiecare ambalaj nou mov are un cod QR care îți permite să vezi clar modul de creștere a puilor în fermele rurale ale Familiei Safir!

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *