Braconier certcetat de polițiști! A fost prins la pescuit în Prut!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au redat mediului natural 40 de peşti pe care un vasluian îi capturase cu o unealtă comercială de pescuit tip prostovol.

În data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 12.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră BerezeniI.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice în zona de competenţă, au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Vetrişoaia, o persoană de sex masculin, care pescuia într-o revărsare a râului Prut, folosind  o unealtă comercială de pescuit tip prostovol.

”Colegii noştri au procedat la interceptarea şi legitimarea acestuia, stabilind că este un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Vaslui. Totodată,  polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul capturase 40 de bucăţi de peşte viu, din specia caras. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a prostovoalelor”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Prostovolul, în valoare de 300 de lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar peștele a fost redat mediului natural.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Fraţii fetiţei lovite în timpul unui conflict al părinţilor vor fi internaţi într-un centru

Fraţii minori ai fetiţei de doi ani, din localitatea Fălciu, care a fost lovită din …

Drama de la Fălciu: Femeie bătută în mod repetat de soțul gelos! Amândoi erau consumatori de alcool!

Ieri, autoritățile medicale au preluat o fetiță în vârstă de un an și 11 luni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *