Tuesday , 31 January 2023, 11:46

BMW furat din Bulgaria descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW 525 TDS, care figura în bazele de date ca fiind semnalat  furat din Bulgaria.

În ziua de 18 iulie a.c., în jurul orei 15.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean român domiciliat pe raza judeţului Vaslui, în vârstă de 46 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă, pe care transporta un autovehicul marca BMW 525 TDS.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului transportat,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria începând cu data de 20.05.2022. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat mijlocul de transport  în urmă cu câţiva ani, din Italia şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarant Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 3.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *