Saturday , 27 February 2021, 00:17

Bilanțul tragicului accident de la Costești: Familie din Lunca Banului, distrusă în carnagiu!

O întreagă familie din Lunca Banului a fost victima unui cumplit accident, petrecut aseară, pe DE 581, în dreptul localității Costești.

Autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție, în evenimentul cumplit fiind implicate trei autoturisme.

Accidentul a lăsat în urmă o dramă uriașă în familia din Lunca Banului.

Inițial s-a crezut că tânăra familie din Vaslui a fost distrusă chiar de tatăl fetiței decedate și o manevră greșită a acestuia.

Însă, anchetatorii cred că, de fapt, vinovat de carnagiu e tânărul de 27 de ani, decedat în accident.

Acesta a venit pe contrasens, șoferul BMW-ului în care se aflau fetița, frățiorul și mama lor a încercat să-l evite și a ajuns pe câmp, iar mașina condusă de tânăr s-a izbit frontal de cea a șoferului din Iași.

O înregistrare video a surprins dimensiunea nenorocirii. Prima ambulanță ajunsă la locul accidentului a preluat o fetiță de 3 ani și 8 luni și pe frățiorul ei de doar 9 luni.

Din păcate, copila n-a mai putut fi salvată, dar bebelușul a fost singurul din mașină scăpat fără vreo zgârietură, scrie adevărul.ro.

El era în scaun special pentru copii, în vreme ce surioara lui mai mare, nu. Bebelușul a fost deja externat din spital și preluat de rude.

Bărbatul și soția lui aveau leziuni în zona capului, erau plini de sânge, iar el, în stare de șoc, încerca să își trezească soția, inconștientă.

“Nu ştiu nimic. Nu am băut nimic. Nu ştiu nimic, de unde vin? Ea e soţia mea și am doi copii, o fată şi un băiat, Maia şi Răzvan. Doamne, de unde vin, unde mă duc?! Doamne, nu am băut nimica, nimic, nu am pus nimic în gură. Ancuţa mea, Ancuţa… copiii noştri. Doamne, de unde vin? Unde suntem acuma, în ce loc suntem?”, spunea şoferul de 31 de ani.

La un moment dat, şi-a amintit că venea cu familia de la București: “Sunt de la Oţetoaia, de la Lunca Banului. De la Bucureşti vin. Ancuta, copiii sunt bine, pe ei i-a luat prima dată ambulanța… Frate, de unde venim noi… Parcă mi-a luat Dumnezeu minţile. Nu ştiu ce se întâmplă, ce caut eu? Doamne, ce se întâmplă, nu este adevărat”, striga bărbatul, disperat.

Un tânăr de 27 de ani din Bârlad a murit și el, după ce a intrat frontal cu mașina într-un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Iași.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un depozit de furaje din Cotic făcut scrum de la o țigară aruncată aiurea!

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de …

Incendiu într-o scară de bloc la Bârlad: 6 persoane au fost evacuate!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o autoscară …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *