Biblioteca din Vaslui organizează o Seară de Carte Ilustrată

Copiii sunt așteptați marți, 2 aprilie, de la ora 17.30, la Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, la o Seară de carte ilustrată.

Manifestarea este găzduită de sala de împrumut la domiciliu pentru copii și este organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și Tineret.

Invitat special este Delia Calancia, autoarea cărții ”O zi din viața Deliei”.

”Cartea mea este într-un fel un ghid de fericire, pentru că asta înseamnă să fii fericit: să citești, să desenezi, să călătorești, să vezi muzee…și da…cartea mea este un ghid de fericire, de bucurie”, a spus într-un interviu radio vasluianca.

Cea mai tânără scriitoare din Vaslui s-a numărat printre scriitorii invitați la prestigiosul Festival de Literatură și Traduceri de la Iași.
”Mă simt foarte mândră de mine, pentru că am reușit să ajung la acest nivel. Să fiu invitată la FILIT și părerea mea? Părerea mea este că a fost minunat. Cum spunea cineva, dacă FILIT ar fi Rai-ul, ar fi un Rai de clasa I sau de nota 10”.
Delia Calancia are deja în lucru o altă carte, însă ”e secret”, pentru ca surpriza să fie una și mai mare pentru cititori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *