Bianca Pricopi: ”Postura de șefă de promoție mă responsabilizează!”

La Colegiul Economic ”Anghel Rugină” Vaslui, șefa de promoție 2020 este Nicoleta Carmen Bianca Pricopi.

Ea a terminat cei patru ani de liceu cu media 9.97, având ca diriginte pe profesorul Alexandru Filip.

”Pentru mine, cei 4 ani de liceu au însemnat muncă, muncă și iar muncă. Mi-a plăcut să învăț, mi-am antrenat memoria și am realizat că dacă ești perseverent poți realiza tot ce ți-ai propus”, a spus Bianca.

În această perioadă de pandemie și cu măsuri restrictive, proaspăta absolventă a spus că a învățat să aprecieze mai mult lucrurile mici din viață, să fie mai recunoscătoare:

”Este o schimbare pentru toți, nimeni nu s-a așteptat ca un virus să ne schimbe așa destinul. Sper că vom acorda mai multă atenție problemelor climatice pentru că numeroși viruși se află “prizonieri” în ghețari, încălzirea globală este o problemă ce încă poate fi rezolvată”.

Ca orice alt elev absolvent, Bianca regretă nespus că nu a avut parte de finalul tradițional.

”Ar fi fost frumos să avem un moment doar pentru noi, dar nu este vina nimănui că nu se mai poate. Poate că s a întâmplat așa pentru a ni se deschide noi uși și noi posibilități”, a completat șefa de promoție de la Colegiul ”Anghel Rugină”.

Bianca s-a bucurat de surprizele oferite și consideră că postura de șefă a promoției 2020 a responsabilizează.

”Să fiu șefă de promoție e ceva enorm pentru mine. Văd în acest titlu o responsabilitate. Încă am emoții. Am rămas plăcut surprinsă de urările celor dragi și îmi doresc ca fiecare elev să trăiască aceleași stări”, a precizat Bianca Pricopi.

Planurile acesteia sunt încă neclare, având mai multe variante de continuare a studiilor. Însă, un lucru este cert: peste ani nu crede că va reveni la Vaslui:

”Planurile mele de viitor sunt puțin neclare. Încă nu sunt decisă în ce direcție să merg, oscilez între mai multe variante. Chiar nu am de unde să știu unde voi fi peste câțiva ani, dar dacă ar fi să presupun, nu cred că voi fi la Vaslui. Vreau să călătoresc mult și să descopăr lumea. Îmi doresc să vizitez România și să i cunosc minunile naturale. Simt o conexiune cu natura și cred că toți oamenii ar trebui să simtă la fel”.

La final, Bianca Pricopi are și un mesaj pentru generațiile mai mici:

”Îi sfătuiesc să învețe, să fie curioși și să discute cu cei din jur despre întrebările lor. Să nu le fie frică de greșeală, pentru că toți oamenii au greșit la un miment dat în viața pentru a ajunge în “vârful piramidei”. Am încredere în ei și le urez succes!”, a conchis șefa de promoție de la Colegiul Economic ”Anghel Rugină” Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *