Bătrână sfâșiată de câini la Cârja

În această dimineață paznicul de la ferma piscicolă Cârja a solicitat ambulanța deoarece a găsit în fața fermei o femeie în vârstă de 93 de ani complet dezbrăcată, inconștientă și cu urme de agresiune.

A fost alocată ambulanța C2 cu medic de la Bârlad. Pacienta a fost preluată în stare gravă, inconștientă, cu hipotermie severă, cu fracturi la nivelul membrelor inferioare și cu multiple plăgi mușcate.

”Femeia era în șoc hipotermic și hipovolemic. Pe drum, victima a instalat un stop cardiorespirator. S-au inițiat manevre de resuscitare cardiorespiratorie, simultan cu manevre de încălzire activă. A fost predată la spitalul Barlad în stare gravă, în curs de resuscitare și prognostic extrem de rezervat”, a spus medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Cazul a fost anunțat și la poliție.

”Victima prezenta, pe suprafața corpului, răni ce ar fi putut proveni de la mușcături de animale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei și dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *