Bătrână bruscată și tâlhărită în plină zi la Bârlad! Autorii au fost prinși!

Polițiștii bârlădeni au reținut 2 tineri, din Bârlad, respectiv Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă în municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 18, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în ziua de  1 martie 2021, ora 13.30, tânărul de 16 ani bănuit de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin smulgere, o bătrână de 64 de ani, de o geantă, în care se aflau bani și diverse bunuri personale, după ce ar fi bruscat-o și trântit-o la pământ.

Tânărul de 18 ani ar fi participat la săvârșirea infracțiunii, în calitate de instigator.

Infracțiunea s-ar fi produs în municipiul Bârlad, pe strada Vasile Lupu, în fața blocului unde locuiește persoana vătămată. Bătrâna nu a suferit leziuni fizice în urma producerii infracțiunii.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 7 aprilie a.c., poliţiştii bârlădeni i-au reținut pe cei doi tineri, pentru o perioadă de 24 de ore.

Tot astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tinerilor.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *