Bârladul are viceprimar de la USR

Ana-Maria Vintilă este noul viceprimar al municipiului Bârlad.

Consiliul Local Bârlad a votat proiectul de hotărâre care prevede alegerea Anei-Maria Vintilă în funcția de viceprimar al Bârladului, urmând ca în perioada următoare să fie stabilite domeniile pe care le va coordona.

Ana-Maria Vintilă este membru USR PLUS cu experiență, ocupând funcția de vicepreședinte al filialei USR Bârlad și membră în Biroul Județean USR Vaslui.

Din funcția de viceprimar, Ana-Maria Vintilă se va asigura de implementarea principiilor de bună guvernare în municipiu și va contribui la dezvoltarea armonioasă a Bârladului.

”Sunt un om simplu, dintr-o familie de oameni muncitori și tot ce am realizat până acum a fost cu multă muncă și drag de Bârlad. Vreau să vă asigur că sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am din acest moment față de speranțele voastre. Mulțumesc colegilor USR-PLUS care au fost astăzi alături de mine. În același timp, vreau să le mulțumesc consilierilor PNL. Susținerea lor a contat decisiv, iar colaborarea noastră va fi una bazată pe respect și colegialitate. Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumesc domnului primar Dumitru Boroș. Am încredere că vom face o echipă foarte bună, iar toate acțiunile noastre vor fi benefice bârlădenilor”, a declarat Ana-Maria Vintilă.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *