Tuesday , 31 January 2023, 11:40

Bârlădean reținut după ce a agresat un tânăr în plină stradă

Poliţiştii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în data de 10 octombrie 2022, în municipiu Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că la data de 10 octombrie 2022, la ora 09.00, în zona străzii Erou Slt. Marin Lucian, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat (provocându-i o plagă tăiată) o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bârlad.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 7-8 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 10 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *