Thursday , 3 December 2020, 13:16

Bârlădean reținut de polițiști, după ce a furat mai multe telefoane mobile

Un bărbat din Bârlad a fost reținut de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie și furt.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada 8 – 11 august a.c., bărbatul bănuit ar fi sustras două telefoane mobile din buzunarele persoanelor vătămate.

Un al treilea telefon mobil ar fi fost sustras prin folosirea violenței. Toate infracțiunile au fost săvârșite pe raza municipiului Bârlad, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2000 de lei .

 Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.    

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vitezomanii au fost amendați de polițiștii vasluieni

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după …

La Vaslui se va construi o grădinița nouă! Va fi gata în maxim 2 ani!

Astăzi, Primăria Vaslui a predat amplasamentul pentru construirea unei grădinițe noi în oraș. Ea va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *