Bârlădean pus sub control judiciar, după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 69 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 24 decembrie a.c., în două rânduri, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Bârlad la data de 17 decembrie a.c, și ar fi pătruns fără drept în locuința mamei situată pe strada Epureanu din municipiul Bârlad.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 100 metri faţă de mama sa şi de locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar a doua zi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un vasluian a fost prins la volan cu alcoolemie de 1.02 mg/l; s-a ales cu dosar penal!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de …

Bărbat din Brașov prins la volan în stare de ebrietate pe un drum național

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *