Tuesday , 31 January 2023, 12:00

Bârlădean prins în timp ce încerca să spargă un magazin

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad, vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, săvârșită în data de 25 octombrie 2022.

În ziua de 25 octombrie 2022, la ora 13:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe bulevardul Republicii, din Bârlad, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, au surprins o persoană de sex masculin care distrugea geamul ușii de acces al unei societăți comerciale.

La data de 25 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *