Bărbatul prins sub un mal de pământ a decedat

Bărbatul care a fost prins, ieri, sub un mal de pământ a decedat, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale şi echipaje specializate pentru salvarea unui bărbat peste care s-a prăbuşit un mal de pământ. Intervenţia a avut loc în municipiul Vaslui, în zona Penitenciar. La sosirea echipajelor de intervenţie, victima se afla la o adâncime de aproximativ patru metri, stratul de pământ aflat peste aceasta măsurând circa 1,5 metri. Odată ce salvatorii au ajuns la victimă, concomitent cu acţiunea de salvare au fost începute şi manevrele de resuscitare. Victima, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost extrasă în stare de inconştienţă şi a fost supusă manevrelor de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajele de salvatori, victima a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

”Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Totodată, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat verificări în acest caz.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *