Wednesday , 25 November 2020, 09:20

Bărbat urmărit penal după ce a sărit pe geam din pensiunea în care era plasat sub carantină

Un bărbat care a sărit pe geam şi a mers într-o altă cameră dintr-o pensiune în care se afla sub carantină este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

”La data de 30 aprilie, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad a fost înregistrat dosarul penal nr. 1778/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. (1) Cod Penal. Organele de poliţie din cadrul Postului de poliţie Zorleni au fost sesizate cu privire la faptul că la data de 28 aprilie, numitul G.C., plasat sub măsura carantinei din data de 27 aprilie, a ieşit pe geam din camera pensiunii unde se afla carantinat şi escaladând pervazul exterior al clădirii a mers într-o cameră alăturată, nerespectând astfel măsurile privitoare la prevenirea şi combaterea bolilor infectocontagioase”, precizează sursa citată.

Urmărirea penală se efectuează de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Postului de poliţie Zorleni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vasluian cu dosar penal pentru tăinuire! Deținea o mașină, dată în alertă pentru furt de către autoritățile italiene!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi …

Negreșteancă salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fântână

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a intervenit pentru salvarea unei persoane de sex …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *