Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a înjunghiat fiul!

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală din cadrul Poliției Orașului Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 67 ani, din Dumești, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce acesta și-ar fi înjunghiat fiul, în vârstă de 42 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 14 ianuarie a.c., ora 21.00, în localitatea Dumești, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat fiul, lovindu-l cu un cuțit în zona abdomenului și a pieptului.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, suferind 2 plăgi tăiate, superficiale.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 15 ianuarie a.c., poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

45 de unităţi şcolare vor funcţiona în scenariul roşu de săptămâna viitoare

45 de unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui vor funcţiona în scenariul roşu de la …

Trei accidente ciudate în mai puțin de o oră

Astăzi, ambulanțierii au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere ciudate, în mai puțin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *