Wednesday , 24 February 2021, 19:35

Bărbat din Rafaila, reținut de polițiști, după ce a fost prins la tăiat copaci

Un bărbat din comuna Rafaila, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești,  pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori și furt de arbori.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 50 ani, din comuna Rafaila, bănuit de comiterea infracțiuni de tăiere, fără drept, de arbori și furt de arbori.

În cursul zilei de 26 ianuarie a.c., ora 13.50, polițiștii  Secției 6 Poliție Rurală Negrești au fost sesizați de către un bărbat de 54 ani, din comuna Bălteni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26.01.2021, persoane necunoscute au tăiat și sustras arbori din pădurea pe care o adminstrează.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sprijiniți de ingineri din cadrul Ocolului Silvic Brodoc, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunilor. Prejudiciul în cauză este estimat la 1500 de lei și a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate..

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *