ActualitateLocal

Bărbat cunoscut cu probleme psihice, dispărut de peste două luni, căutat de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Vaslui, cunoscut cu probleme psihice, este căutat de poliţişti după ce persoana care îl avea în întreţinere a anunţat că acesta a plecat voluntar de la domiciliu pe data de 2 iunie şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost văzut ultima dată pe data de 6 iunie.

‘Pe data de 11 august, poliţiştii vasluieni au au fost sesizaţi,de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat de 38 de ani, aflat în întreţinerea reclamantei, a plecat voluntar, de la domiciliul său din municipiul Vaslui şi nu a mai revenit. Persoana dispărută are probleme de natură psihică, fiind diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă. Bărbatul are părul negru, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică, greutate de aproximativ 70 kg şi înălţime de 1,65 metri. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute’, precizează sursa citată.

Poliţiştii fac apel la cetăţeni să anunţe autorităţile în cazul în care au informaţii despre persoana dispărută.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button