Saturday , 28 November 2020, 04:34

Bărbat cu dublă cetăţenie, căutat de autorităţile din Italia, depistat la P.T.F. Albiţa

politia-de-frontiera
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, Andrei G., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Renault, înmatriculat în România.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 2.000 de firme din județ se vor închide din cauza pandemiei, crede președintele CCIA

Preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, preconizează că aproximativ 2.000 …

Accident la ieșirea spre Negrești! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *