ActualitateLocal

Bărbat căutat de autorităţile italiene, depistat la controlul de frontieră în Albiţa

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Italiei şi căutat de autorităţile din Peninsulă, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, bărbatul, care are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autocar.

”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de către autorităţile din Italia pentru punerea în aplicare a unui mandat de arestare şi predare, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Italiei. În fapt, acesta a fost surprins pe timpul nopţii într-un parc de autoturisme de lux aflat în Italia, sustrăgând diverse componente auto, alături de un alt bărbat. Pentru această faptă penală bărbatul riscă o pedeapsă privativă de libertate între 3 şi 10 ani”, precizează sursa citată.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button