Bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie reţinut

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Iași, care a declarat că, în timp ce se afla în incinta unei unități de cazare, din municipiul Vaslui, un bărbat necunoscut i-a smuls o bijuterie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au stabilit împrejurările comiterii faptei. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat de către polițiști și predat părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *