Autovehicul semnalat furat în Bulgaria, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Volkswagen, care figura în bazele de date ca fiind semnalat  furat din Bulgaria în aceeaşi zi.

În ziua de 15 iunie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autovehicul marca Volkswagen, model LT35.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria începând cu data de 15.06.2022. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul  în anul 2020, din Bulgaria şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarant Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 8.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *