Autoutilitară cu număr fals, descoperită în trafic de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând o autoutilitară basculantă cu număr fals de înmatriculare.

În data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 17.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Bumbătă, o autoutilitară basculantă marca Roman 10215, înregistrată în judeţul Vaslui, condusă de un vasluian, în vârstă de 43 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că remorca aparţine unei societăţi şi este înmatriculată în judeţul Mureş.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *